Jaunumi

30.06.| Preses relīzes

Saulesbrilles vasarā – kā izvēlēties sev piemērotākās?

Saulainā laikā, viena no lietām, par kuru nepieciešams atcerēties dodoties ārpus telpām, ir saulesbrilles. Tās ne vien padara ārā pavadīto laiku patīkamāku, bet arī aizsargā acis no saules ultravioletā starojuma, samazina apžilbšanu un uzlabo redzamību. Saulesbriļļu galvenā funkcija – 100% aizsardzība pret kaitīgajiem UVA un UVB stariem. Taču būtiski, lai tās pildītu savu funkciju, neatkarīgi no aktivitātēm, ar kurām nodarbojamies. Tas lielā mērā nosaka, kādas saulesbrilles ieteicams izvēlēties. Plašāk par to, ko ņemt vērā iegādājoties saulesbrilles vasaras sezonā stāsta “VIZIONETTE” optometriste Ilze Eriksone.

Lasīt vairāk
Tags: Vizionette, Relīze
28.06.| Preses relīzes

VIZIONETTE veikalos jauni, Latvijā nebijuši zīmoli – O-SIX un Yalea

Jaunā koncepta optikas veikali VIZIONETTE šajā sezonā papildina briļļu ietvaru klāstu ar moderniem un košiem zīmoliem O-SIX un Yalea. Itāļu zīmola O-SIX piedāvājums sniedz iespēju klientiem radīt savu briļļu dizainu pašam, savukārt Yalea briļļu ietvari ir radīti, lai iedvesmotu un sniegtu atbalstu sievietēm.

Lasīt vairāk
Tags: Vizionette, Relīze, O-SIX, Yalea
07.06.| Preses relīzes

Palīdzi bērniem redzēt! OptiO aicina ziedot briļļu ietvarus

“OptiO” aicina ziedot nevajadzīgos bērnu un pusaudžu briļļu ietvarus “Mobilā veselības aprūpes centra” (MVAC) acu veselības programmai. Noziedotie ietvari tiks nodoti bērniem, kuriem brilles ir ļoti nepieciešamas, taču trūkst līdzekļu to iegādei. Briļļu ietvarus iespējams ziedot ikvienā “OptiO” veikalā visā Latvijā.

Lasīt vairāk
Tags: Optio, Relīze
17.05.| Preses relīzes

Daugavpilī atklāts pirmais “OptiO” veikals Latgalē

Aizvadītās nedēļas nogalē, 13. maijā, Daugavpilī tika atklāts pirmais “OptiO” veikals Latgales reģionā, kas ir jau 24. zīmola veikals Latvijā. “OptiO” ikvienam ir iespēja veikt redzes pārbaudi pie sertificētiem speciālistiem, kā arī iegādāties kvalitatīvus redzes korekcijas līdzekļus un aksesuārus, kas būs atbilstoši ikvienai gaumei.

Lasīt vairāk
Tags: Optio, Relīze
13.05.| Preses relīzes

OC VISION nodrošina Ukrainas bēgļiem redzes korekcijas līdzekļus

Kopš marta vidus visos OC VISION veikalu tīklos – OptiO, Vision Express un VIZIONETTE – Ukrainas bēgļiem ir iespējams bez maksās pārbaudīt redzi un saņemt nepieciešamos redzes korekcijas līdzekļus. Teju mēneša laikā kampaņā ieguldīti vairāk nekā 45 tūkstoši eiro un pakalpojumu saņēmuši ap 1000 cilvēku.

Lasīt vairāk
Tags: Relīze
28.04.| Preses relīzes

OptiO pērn nodrošinājis bezmaksas brilles teju 5 tūkstošiem bērnu

Rūpējoties par bērnu redzes veselību, “OptiO” arī šogad realizē sociālās atbildības programmu, kuras ietvaros līdz gada beigām, bērniem līdz 18 gadu vecumam (neieskaitot), ir iespēja saņemt brilles 55 eiro vērtībā bez maksas. Pērn šo iespēju izmantoja 4834 bērni, savukārt šī gada pirmajā ceturksnī iespēju tikt pie bezmaksas brillēm visā Latvijā izmantojis 1403 bērns: 113 Kurzemē, 185 Vidzemē, 200 Zemgalē, bet visvairāk Rīgā - 905.

Lasīt vairāk
Tags: Optio, Relīze

OC VISION zīmoli

Latvija
Opptica
Dr.Lensor
OptiO
Vision Express
Vizionette
Optika Lornete
Lietuva
Opptica
Dr.Lensor
OptiO
Vision Express
Igaunija
Opptica
Dr.Lensor
Eiropa
Opptica
Dr.Lensor